Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Η Gigi Hadid είναι ακόμα πιο κούκλα με χάλκινο χρώμα στα μαλλιά

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, το χάλκινο χρώμα είναι συνηθώς συνυφασμένο με τους φθινοπωρινούς μήνες του έτους. Ακόμη, αυτό το χρώμα με τις αμέτρητες αποχρώσεις του, οι οποίες κυμαίνονται από το ανοιχτό χάλκινο μέχρι και το πιο σκούρο κόκκινο, ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, ενώ μπορεί να αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σου. Μη διστάζεις πια. Εξάλλου, αν δεν θέλεις να κάνεις μια total αλλαγή, μπορείς απλά να προσθέσεις λίγες χάλκινες πινελιές στα μαλλιά σου.

Δες τη Gigi Hadid που το τόλμησε πόσο πολύ της πηγαίνει!

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χάλκινα

Η Amanda Tua, ιδρύτρια και διευθύντρια του Amanda Tua Hair, δήλωσε στο περιοδικό ELLE Australia, ότι «για τις ξανθές, είναι τόσο απλό να ενσωματώσουν το χάλκινο στα μαλλιά τους, όσο απλά αλλάζουν και το toner τους». «Μπορούν να ζητήσουν από τους κομμωτές τους, μια πιο ζεστή απόχρωση, όπως το strawberry blond ή peachy highlights», τόνισε. Από την άλλη, για τις μελαχρινές, εξήγησε ότι «όσες έχουν μια σκούρα βάση, αλλά ήδη έχουν κάνει balayage ή ανοιχτά highlights, μπορούν απλά να δοκιμάσουν μια χάλκινη απόχρωση, προκειμένου να δουν αν ταιριάζει στα μαλλιά τους».

«Αυτό που πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας, είναι να ταιριάξει την απόχρωση του χάλκινου με τη φυσική βάση των μαλλιών σας. Αυτό, θα δώσει μια σκιά που θα σας κολακεύει, χωρίς να κάνει αισθητή διαφορά», εξήγησε η Amanda Tua.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors