Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Μασάζ στο κομμωτήριο, δεν είναι μόνο απόλαυση

Ένα απλό μασάζ στο κεφάλι μας το έχουμε βιώσει όλοι υποθέτω, από την παιδική μας ηλικία. Αν θυμηθούμε τότε που ήμασταν κάπως στρεσαρισμένοι και κυρίως όταν δυσκολευόμασταν να κοιμηθούμε, οι γονείς μας, χωρίς να έχουν ειδικές γνώσεις, μας ηρεμούσαν μέσω της απαλής μάλαξης στο κεφάλι.

Έχεις σκεφτεί πως μια από τις δυνατότητες και εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις απολαμβάνοντας σε ένα κομμωτήριο, είναι η εμπειρία και οι ευεργετικές ιδιότητες ενός μασάζ;

Έρευνες έχουν δείξει πως με ένα μασάζ στο κεφάλι εκτός από την αίσθηση απόλαυσης που προσφέρει,  μπορεί να σε  ανακουφίσει από τα συμπτώματα ενός πονοκεφάλου, να μειώσει το άγχος και πιθανώς να ενισχύσει και την ανάπτυξη των μαλλιών.

Και το καλύτερο μέρος για να το κάνεις; Ο λουτήρας του κομμωτηρίου!! 

Αν θέλετε όμως και μια δεύτερη επιλογή, για ένα εξειδικευμένο μασάζ κεφαλής, μπορείτε να επισκεφτείτε και έναν θεραπευτή μασάζ.

Οφέλη από ένα μασάζ κεφαλής 

  • Απελευθερώνει την ένταση.
  • Ανακουφίζει από ημικρανία και πονοκέφαλο.
  • Μειώνει το άγχος.
  • Χαλαρώνει

Ένα καλό μασάζ κεφαλής, μπορεί να συμβάλει στη μείωση του στρες και της έντασης, στην κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του κεφαλιού και του λαιμού σας. Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών και μειώνει την αρτηριακή πίεση .

Σου προτείνω να επισκέπτεσαι συχνά το κομμωτήριο σου για ένα μασάζ, γιατί θα σε τονώσει σίγουρα !!

Εσυ το μόνο που έχεις να κανείς είναι να αφεθείς στα χέρια των ειδικών και να απολαυσεις στο μέγιστο την περιποίηση που θα σου προσφέρουν !!

Ένα απαλό μασάζ κεφαλής, είναι ένας ουράνιος τρόπος για να ενσωματώσετε την εσωτερική σας πρακτική ομορφιάς, με την εξωτερική σας ρουτίνα ομορφιάς.

Καλή απόλαυση!

✍️ Εσύ απολαμβάνεις το μασάζ στον λουτήρα ;

The hairxpert by Ioanna & Sissy

ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΓΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors