Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

To be blond or not to be???

Ιδού η απορία!! Τελικά να το τολμήσω ή δεν είναι για’ μένα;

Το Ίντερνετ μας έχει κατακλύσει! Η αλήθεια είναι ότι πολλές από εσάς βλέπετε αυτά τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και πολλές δεν το τολμάτε!

Και έχω να σας πω ότι σίγουρα όλα τα χρώματα δεν ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, αλλά η γκάμα των ξανθών αποχρώσεων είναι τόσο μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η γκάμα των εργασιών που μπορούν να γίνουν για να λέγεσαι ξανθιά (και ας μην είσαι totally blond)!

Μα ποσά ξανθά;

Οι αποχρώσεις παρά πολλές και σε συνδυασμό με τους τόνους του ξανθού μπορείς να δημιουργήσεις τόσους πολλούς συνδυασμούς που δε θα το πιστεύεις!

Από το ακραίο αλλά εντυπωσιακό πλατινέ μέχρι balayage σε μπεζ αποχρώσεις της άμμου!

Από κλασικές, αλλά διαχρονικές ανταύγειες, μέχρι ombre.

Τελικά πόσες επιλογές!

Όπως καταλαβαίνεις μέσα σε όλους αυτούς τους συνδυασμούς, όσο σκούρο ή ανοιχτό είναι το χρώμα του δέρματος σου, όσο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά σου, ότι χρώμα και αν έχουν τα μάτια σου, σίγουρα υπάρχει ένα ξανθό που σε συνδυασμό με μια προσωποποιημένη τεχνική είναι το ιδανικό για’ σένα!

Όπως κατάλαβες…

 …η πιο εύκολη αλλαγή στη ζωή σου είναι η αλλαγή των μαλλιών σου!
Και επειδή ο τολμών νικά να το τολμήσεις και δε θα χάσεις! Και πάντα να έχεις εμπιστοσύνη στον hair expert που θα επιλέξεις! Σίγουρα θα σε βοηθήσει να επιλέξετε μαζί το ιδανικότερο για εσένα, προκειμένου να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Με αγάπη Δήμητρα Καράμπελα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors