Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Που χτυπάει η καρδιά της έμπνευσης; Παρίσι: Η πόλη του δικού μου φωτός!

Το Παρίσι αποτελεί τη πηγή των τάσεων της μόδας.

Εκεί χτυπάει η καρδιά της έμπνευσης και της δημιουργίας.

Όπως πολλοί δημιουργοί έτσι και εγώ, πάντα έχω το Παρίσι πρώτο στο μυαλό μου, όταν θέλω να εμπνευστώ.

Η μεγαλύτερη έμπνευση και ο ενθουσιασμός ξεκινάει από τις μοναδικές βιτρίνες που ποζάρουν με χάρη στους δρόμους Louis Vuitton hermes και Cristian Dior και πολλά απίστευτα brands, τα οποία σου δίνουν το πρώτο παλμό και σε βάζουν στο θέμα της σεζόν.

Οι Γαλλίδες και όχι μόνο, με την chic πρωτοποριακή εικόνα τους, σου δίνουν το γαλλικό στυλ στους κεντρικούς δρόμους του Παρισιού. Με ένα καφέ στο χέρι ,μπορείς να αποτυπώσεις outfit και στυλ που θα προσθέσουν σίγουρα στην προσωπική αποθήκη ιδεών σου.

Τα Κομμωτικά event, τα show από τα περιοδικά και οι σχολές κομμωτικής που επισκέπτομαι, γεμίζουν την φαντασία μου και προετοιμάζουν την εσωτερική κραυγή ιδεών που αρχίζει να βγάζει τις πρώτους ήχους.


Ο βασικός λόγος (και πάντα εποικοδομητικός λόγος), που επισκέπτομαι το Παρίσι, είναι η haute coiffure francaise που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά μου.

Η υψηλή κομμωτική Γαλλίας που παρακολουθώ, ακολουθώ αντιγράφω και εμπνέομαι, είναι χάρη στην ομάδα αυτή. Γιατί στην Haute coiffure, οφείλω τον ενθουσιασμό και την αγάπη μου για την τέχνη μας !

Αυτός είναι και ο λόγος που αποζητώ να το επισκέπτομαι τόσο συχνά. Και μόνο να περπατήσεις στους δρόμους του, φτάνει η ομορφιά του να σε ταξιδέψει και να κάνει τη φαντασία σου να γεμίσει εικόνες.

Γυρνάς ανανεωμένος στη καθημερινότητά σου, γεμάτος ιδέες!

Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας γεννήθηκαν εκεί. Ειναι λες και αυτή η πόλη έχει μια μαγική δύναμη και σε κάνει  να φαντάζεσαι όλο και περισσότερα.

Ειδικά τώρα που λόγω συνθηκών έχουμε αποκοπεί από τα ταξίδια και τις πηγές έμπνευσης μας, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχουμε να βρεθούμε εκεί και να πάρουμε παριζιάνικο αέρα. 

Το Σεπτέμβριο γεμίζουμε βαλίτσες ! Πιστοποιητικό εμβολιασμού στο χέρι και φύγαμε για να γεμίσουμε ιδέες με γαλλική κουλτούρα !!!!

Φύγαμε, πάμε  για έμπνευση !! 

 Εκεί που χτυπάει η καρδια της μόδας -αλλα και η δική μου- πιο δυνατά!

Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors