Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Το ελληνικό νησί που αποθεώθηκε από τη Louis Vuitton [pic]

Στο επίκεντρο φωτογράφισης διεθνών οίκων μόδας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα το νησί της Αφροδίτης, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική αναγνωρισιμότητά του. Συγκεκριμένα, η Louis Vuitton οργάνωσε στις 25 Μαΐου στη Μήλο τη φωτογράφιση της παιδικής της κολεξιόν, με φόντο την παραλία Πλάθιενας και το Σαρακίνικο, με το συνεδριακό κέντρο «Γεώργιος Ηλιόπουλος» να αποτελεί τη βάση της εταιρίας παραγωγής Queen Production, που επιμελήθηκε την υλοποίηση της σχετικής διαφημιστικής καμπάνιας.

Η ίδια εταιρία είχε και την επιμέλεια των γυρισμάτων του οίκου Dior για την κολεξιόν Cruise 2022, ενώ είχε προηγηθεί φωτογράφιση και του περιοδικού Vogue που θα δημοσιευθεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

Η Μήλος συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον πολλών δράσεων που αναδεικνύουν το πλούσιο τουριστικό της προϊόν, προσεγγίζοντας ευρύ φάσμα μελλοντικών επισκεπτών, αφού κάθε μια από αυτές διασφαλίζει πολλαπλασιαστικά οφέλη, όπως και το 58ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου «Cyclades Regatta» που φιλοξενήθηκε φέτος στο νησί. Πρόκειται για το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως θαλάσσιος Μαραθώνιος που από το 1964 οργανώνεται από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) και συγκεντρώνει αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors