Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Προσοχή στο πιστολάκι

Ποιός θα περίμενε ότι το τόσο χρήσιμο πιστολάκι, πλέον θα είναι αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει πρόβλήμα; Μετά πανδημίας εποχή, τα πάντα είναι πιθανά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά), κ. Ματίνα Παγώνη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με το πιστολάκι.

Συγκεκριμένα η νέα μας καθημερινότητα μετά την καραντίνα και το άνοιγμα των κομμωτηρίων εκτός από μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις, δημιούργησε και ανάγκη για περισσότερη προσοχή και καθαριότητα.

Ναι είναι εις γνώση μας πλέον ότι τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι, στα κομμωτήρια απαιτείται να φοράνε μάσκα, γάντια, ρόμπες, τα οποία θα αλλάζονται ανά πελάτη. Οι καρέκλες δεν επιτρέπεται να είναι δίπλα δίπλα και χρειάζεται να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου.

Στο κομμωτήριο εισέρχονται μόνο μετά από ραντεβού και σίγουρα συγκεκριμένα άτομα βάση τετραγωνικών μέτρων. Αν το κομμωτήριο είναι μεγάλο μπορούν να μπουν και 3,4 άτομα, ώστε μαζί με τους υπαλλήλους να μην υπερβαίνουν τα 6,7 άτομα.

Τα παράθυρα πλέον πρέπει να παραμένουν ανοιχτά, απαγορεύεται το κλιματιστικό και το σεσουάρ και το πιστολάκι πλέον γίνεται επικίνδυνο εφόσον με το στέγνωμα γίνεται περιστροφή του αέρα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων πιθανότατα να ελεγχτεί και η χρήση των προαναφερόμενων δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors