Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Beauty συλλογή από τον οίκο Valentino

Ο οίκος Maison Valentino, γνωστός για τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής και τα εμβληματικά σχέδια του, δημιουργεί πλέον και καλλυντικά, με την πρώτη του συλλογή ομορφιάς να κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2021. Οι εντυπώσεις από την πρώτη παρουσίαση, φαίνεται να είναι μοναδικές και η συλλογή χαρακτηρίζεται από ένταση και εκκεντρικά στοιχεία, ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει ο οίκος, εδώ και έξι δεκαετίες!!!

Πίσω από τη δημιουργία της συλλογής καλλυντικών του οίκου, είναι ο creative director, Pierpaolo Piccioli , ο οποίος παρουσιάζει 50 αποχρώσεις foundation, 40 διαφορετικά χρώματα κραγιόν, μια σειρά προϊόντων πολλαπλής χρήσης για άψογο φινίρισμα και 16  διαφορετικές  προσωπικότητες που αντιπροσωπεύουν καθεμία από τις αποχρώσεις της σειράς.

«Η σειρά Valentino Beauty είναι ανθρώπινη ομορφιά», αναφέρει το δελτίο τύπου» προσθέτοντας, ότι «Πρόκειται για couture μακιγιάζ ανοιχτό σε όλα τα φύλα, τις ηλικίες και τις κουλτούρες».

Ο Pierpaolo Piccioli κατά τη διάρκεια της παρουσιασης της συγκεκριμένης συλλογής, σχολίασε ότι «Η ομορφιά είναι μια πολυπλοκότητα που επιλύεται μέσω της αγάπης. Η ομορφιά απευθύνεται σε όλους. Κοιτάζω την ταυτότητα κάθε ατόμου, τη μοναδικότητα του και την ποικιλομορφία του. Η ομορφιά είναι χάρη. Η χάρη είναι κάτι που δεν περιγράφεται, είναι μια αντίληψη. Η ομορφιά είναι κάτι που μου δίνει συναίσθημα. Είναι μια σύνδεση. Για το Make up το όραμά μου είναι ο Rosso Valentino 22».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors