Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Διαγωνισμός κομμωτικής 2021!

Στα πλαίσια της 6ης HAIRPROF θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ ο μεγαλύτερος διαγωνισμός κομμωτικής, για το 2021! Και όχι μόνο!

Η έκθεση που φέρνει κοντά όλους τους Έλληνες κομμωτές, μετά από 2 σχεδόν χρόνια είναι γεγονός!

Κομμωτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν εκει, να δείξουν τη δουλειά τους, να ανταλλάξουν ιδέες, αλλά και να ξεχωρίσουν!Διαγωνισμοί… Πάντα υπό την αιγίδα της OMC (παγκόσμια Ομοσπονδία κομμωτών) με θέματα τα οποία θα αναδείξουν τον κομμωτή (Hairdresser of the year) και τον μπαρμπέρη (Barber of the year) της χρονιάς και θα δώσουν το εισιτήριο για τον επόμενο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της OMC.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία και μαθητές όλων των σχολών κομμωτικής να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό από τον οποίο θα αναδειχθεί ο μαθητής της χρονιάς (“Student of the year”).

Προπονήσεις… 4 θέματα σε κάθε σκέλος (γυναικείο, αντρικό, μαθητείας), θα σας δώσουν τη ευκαιρία να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε συναδέλφους. Ο κάθε διαγωνιζόμενος είναι σε θέση να επιλέξει τον προπονητή του. Προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και στη σχολή Misel Group Masterclass.Στο γυναικείο σκέλος υπεύθυνη των προπονήσεων είναι η Δήμητρα Καράμπελα και στο αντρικό ο Βασίλης Ζαρείφης,επίσημοι προπονητές της OMC!Είσαστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας;;

Εμείς σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των διαγωνισμών…
Πάμε όμως λίγο να θυμηθούμε ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουμε;;;

https://hairdressingnews.com/2021/01/21/diagonismoi/
Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα βγει περίπου στα μέσα Ιουνίου.

Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες 2113005000.

Τα θέματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.
Μείνετε συντονισμένοι!
Insta https://www.instagram.com/dkhairartworks
Fb https://m.facebook.com/dimitra.karampela.98

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors