Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Make over : Με το σωστό κούρεμα, άλλαξε η ψυχολογία της!


Πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένα χτένισμα, ένα κούρεμα και μια γενική αλλαγή στα μαλλιά μας; Προφανώς αν ο κομμωτής ξέρει τι κάνει, μπορεί να αλλάξει στη στιγμή όχι μόνο τα μαλλιά ενός ανθρώπου, αλλά την ψυχολογία και την ζωή του ολόκληρη.

Μεταμορφώθηκε πραγματικά και άλλαξε η ζωή, μιας γυναίκας από το Ντάλας του Τέξας, η οποία μετά από το τέλος του γάμου της, αποφάσισε να επισκεφτεί το make-over και τον Christoher Hopkins στη Μινεάπολη. Η Βίκυ όπως λένε τη συγκεκριμένη γυναίκα, χώρισε μετά από 44 χρόνια από τον αγαπημένο της και ήταν χάλια ψυχολογικά με μηδέν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

«Θέλω να μάθω πως να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό» είπε στον γνωστό makeover Guy δείχνοντας του εμπιστοσύνη και δίνοντας του την ευκαιρία να την αλλάξει βγάζοντας τον ομορφότερο εαυτό της.

Παντρεμένη από τα 18 της χρόνια και τώρα στα 62 ήταν αναγκαία μια αλλαγή. Αυτό ζήτησε και αυτό ακριβώς έγινε. Το συγκεκριμένο περιστατικό που θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, έκανε θραύση και στην εκπομπή της Oprah Winfrey… με τον κόσμο να έχει ενθουσιαστεί τόσο με την εξωτερική αλλαγή της Βίκυς, όσο και με την εσωτερική της ανύψωση.

Αυτο το βίντεο και αυτή η ιστορία δείχνει καθαρά πόσο σημαντική μπορεί να είναι η καλή δουλειά ενός κομμωτή!!! Συγχαρητήρια που αλλάζετε τις ζωές του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors