Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Βάφεσαι στο αυτοκίνητο; Προσοχή!

Πόσες φορές σου έτυχε, να βιάζεσαι να πας είτε στη δουλειά σου, είτε οπουδήποτε αλλού, να μπαίνεις αμακιγιάριστη στο αυτοκίνητο σου και κατά τη διάρκεια της διαδρομής να μεταμορφώνεσαι;

Αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον, να έχει πλάκα αλλά έχει και πολύ δόση επικινδυνότητας.

Αν μάλιστα, δεν βάφεσαι εσύ, αλλά η μπροστινή σου οδηγός, εκεί ίσως να αντιληφθείς τι συμβαίνει και να εκνευριστείς. Παρ’ όλα αυτά να ξέρεις πως ναι….γίνεται να βάφεσαι στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στα φανάρια ή στη κίνηση, αλλά ίσως δεν πρέπει και σίγουρα δεν μιλάμε για να κάνετε ολοκληρωμένο μακιγιάζ αλλά για το αναγκαίο!!!

Στο πρώτο φανάρι, κοιτάζεσαι στο καθρεφτάκι και παίρνεις πάνω σου το νεσεσέρ σου με όλα τα απαραίτητα. Η κίνηση σε έχει εκνευρίσει…είσαι ακούνητη για 12 ολόκληρα λεπτά μέσα στην Ποσειδώνος προσπαθώντας να πας στον τελικό προορισμό σου.

Εκείνη την ώρα βάλε την κρέμα ημέρας σου.

Μέχρι να μετακινηθείς λίγο θα έχει απορροφηθεί και θα μπορείς να απλώσεις το μεικ απ σου.

Όταν το κάνεις και αυτό, στο επόμενο φανάρι, βιαστικά αλλά προσεκτικά πέρασε από τα μάτια σου τη μάσκαρα, ξεχωρίζοντας τις βλεφαρίδες σου.

Σε βλέπουν από τα διπλανά αμάξια, αλλά μην πτοείσαι.

Πρόσθεσε λίγο ρουζ και τώρα το κραγιόν.

Το να βάλεις μολύβι, αϊλάινερ, σκιές ή να κάνεις γωνίες στο πρόσωπο σου, δεν είναι κάτι που συνιστάται για γρήγορο μακιγιάζ αυτοκινήτου.

Προσοχή σε οτιδήποτε ξαφνικό μπορεί να τύχει στη διαδρομή σου. Τι εννοώ; Δεν θα ήθελα να σου τύχει να πρέπει ξαφνικά να ξεκινήσεις ή να σταματήσεις απότομα την πορεία σου και είτε να πεταχτεί από το χέρι σου το κραγιόν σου, είτε να βάψεις τη μύτη ή το μέτωπο σου με μάσκαρα. 

Και τελικά έφτασες εκεί που έπρεπε. Πριν κατεβείς, κοιτάξου προσεκτικά στον καθρέφτη γιατί αυτό που δημιούργησες, με το γρήγορο βάψιμο σου, μπορεί να μην βγάζει τον ομορφότερο εαυτό σου….


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors