Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

«Scissors on Duty», εθελοντική δράση για πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

Επόμενη στάση …. το Λουτράκι .
Καλούνται όλοι οι κομμωτές/τριες και barber νά λάβουν μέρος στην εθελοντική δράση για την ενίσχυση των πυροπληκτων και των ζώων πού υπέστησαν ζημιές από την φωτιά στον Σχινο-Αλεποχωρι.

Άλλη μια φιλανθρωπική, εθελοντική ενέργεια διενεργεί ο Κωνσταντίνος Κουτούπης, ο οποίος, όπως μας ανέφερε, μετά το βραβείο που κατείχε, World Guiness ρεκόρ ταχύτητας στο κούρεμα, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι που θα τον γέμιζε πρώτα από όλα τον ίδιο, φτιάχνοντας του αρχικά την ψυχολογία.

Ξεκινώντας από τις φωτιές στο Μάτι, συνέχισε να μαζεύει λεφτά και να βοηθάει εθελοντικά όπου μπορούσε.

Ό Κωνσταντίνος Κουτούπης , σε συνεργασία με την εταιρεία Marras Hair και τον Εξωραϊστικο και Πολιστικο Σύλλογο Σχίνου, καλούν τους κομμωτές να χρησιμοποιήσουν την τέχνη τους για καλό σκοπό αυτή την  Κυριακή 6 Ιούνιου, 11 το πρωί, στο Λουτράκι.

Όσοι είναι στην περιοχή μπορούν να μεταφέρουν ξηρά τροφή, γάζες και ότι άλλο επιθυμούν και θεωρούν ότι θα είναι χρήσιμο. Επίσης μπορουν να μαζευτούν λεφτά και μέσω ενός κουρέματος.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κουμπαράς για να συγκεντωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας και τα ζώα.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει κάτι και δεν είναι κοντά στην περιοχή, μπορεί να απευθυνθεί σε ένα pet shop και με ηλεκτρονική πληρωμή να πληρώσει την ξηρά τροφή που θέλει ενημερώνοντας τον, να την παραδώσει στο κομμωτήριο.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσει σε αυτους τους αριθμούς 2744066437 & 6945977046.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του Κορονοιου (χρήση μάσκας, αποστάσεις, self test).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors