Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Τοπ 10 καλύτερες χώρες για να ζήσεις. Η Ελλάδα τι θέση είναι;


«Σαν την Ελλάδα δεν έχει» … λένε όλοι, ακόμα και αυτοί που έφυγαν γιατί δεν την άντεξαν και τελικά επέστρεψαν αφού διαπίστωσαν ότι εκτός της χώρας μας δεν ήταν το ίδιο ευτυχισμένοι.

Που θα βρείς αυτό τον Πολιτισμό, την ιστορία… τόσο ήλιο, τέτοιες θάλασσες, τόσο εύγευστο φαγητό, και τετοια πρόσχαρη και ανοιχτή νοοτροπία;

Τα πράγματα τα τελευταία χρόνια έχουν δυσκολέψει…. και ακόμα και η Ελλάδα μας έχει χαθεί στα προβλήματα της. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το δίκτυο InterNations του Μονάχου, σχετικά με το ποιά χώρα είναι καλύτερη για να ζήσει ένας άνθρωπος, όσον αφορά το κόστος ζωής, την ευκολία εγκατάστασης και την ποιότητα ζωής, οι απαντήσεις ήταν μη αναμενόμενες, με τη Ταϊβάν, το Μεξικό και τη Κόστα Ρίκα, να είναι οι πρώτες στη λίστα.

Όσον αφορά τη Ταϊβάν, πήρε τα πρωτεία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη κατά κύριο λόγο την ιατροφαρμακευτική φροντίδα και την εργασιακή ασφάλεια. Το Μεξικό βγήκε δεύτερο, λόγω της ευκολίας εγκατάστασης στη χώρα και η Κόστα Ρίκα είναι Τρίτη λόγω των προσιτών, φιλικών ντόπιων ανθρώπων της και της συμπεριφοράς τους απέναντι στους ξένους κατοίκους.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται στην 40η θέση παγκοσμίως, η Κύπρος στην 53η!

Πρώτη δεκάδα
1.Taiwan/ 2.Mexico/ 3.Costa Rica/ 4.Malaysia/5. Portugal/ 6. New Zealand/ 7.Australia/ 8. Ecuador/ 9. Canada/ 10. Vietnam

Τελευταία δεκάδα
59. Kuwait/ 58. Italy/ 57.South Africa/ 56. Russia/ 55.Egypt/ 54. Japan/ 53. Cyprus/ 52. Turkey/ 51. India/ 50. Malta

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors