Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Νύφη χωρίς νυφικό

Ο γάμος σου είναι προ των πυλών και δυστυχώς αυτή την περίοδο ακόμα περιμένεις κι εσύ, όπως πάρα πολλές κοπέλες να μάθεις τι θα γίνει με τα άτομα που επιτρέπεται στο γάμο, γι’αυτό λοιπόν δεν έχεις κλείσει ακόμα τίποτα. Μη σε ανησυχεί αυτό, όλα για κάποιο σκοπό γίνονται.

Εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω τουλάχιστον στο πώς να επιλέξεις τα μαλλιά που θα πρέπει να κοιτάς από δω και πέρα, έτσι ώστε να δώσεις στον κομμωτή σου να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλεις.
Ο κομμωτής δεν είναι μάντης, δεν μπορεί να μπει μέσα στο μυαλό σου και να ξεκλειδώσει το σημείο εκείνο που είναι η σκέψη για το πως θέλεις να έχεις τα μαλλιά σου.
Άρα λοιπόν, εσύ οφείλεις σαν καλό κορίτσι να δώσεις ένα φως στο τούνελ, ούτως ώστε να μπορέσει και εκείνος να σου δώσει τα φώτα του με μεγαλύτερη ευκολία και στο τέλος να καταλήξετε μαζί στο πιο σωστό για σένα χτένισμα, το οποίο θα σε αντιπροσωπεύει .

Πάμε λιγάκι να δούμε τα πράγματα από την αρχή.
Δε σημαίνει όταν σου αρέσει εσένα ένα χτένισμα ότι θα πρέπει απαραίτητα να σου πηγαίνει. Επίσης δεν γνωρίζεις καν αν γίνεται στα μαλλιά σου. Τι εννοώ αν γίνεται; Πολλές φορές βλέπουμε κάποια χτενίσματα είτε στο Pinterest είτε στο ίνσταγκραμ και λέμε πω πω τι ωραίο που είναι αυτό… θα μου πήγαινε.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ όμως, αν έχεις την ποιότητα, την ποσότητα και το κατάλληλο μήκος στα μαλλιά σου, ούτως ώστε να μπορέσει ο κομμωτής να σου κάνει ένα έστω παρόμοιο χτένισμα; Και εδώ είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψην κι εσύ και ο κομμωτής σου.

Πριν καταλήξουμε λοιπόν στο χτένισμα θα πρέπει να έχουμε καταλήξει στο τι ποιότητα έχουν τα μαλλιά σου. Δηλαδή αν είναι υγιή, αν έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες οι οποίες τα έχουν καταστρέψει και θα πρέπει πρώτα να διορθωθούν, η ποιότητα τους, αν είναι χοντρά, αν είναι λεπτά, αν είναι αφυδατωμένα. Μετά θα πρέπει να κοιτάξουμε τι μήκος έχουν τα μαλλιά. Επίσης τι γραμμή κουρέματος έχουν, διότι άλλο χτένισμα μπορούμε να κάνουμε σε μαλλιά τα οποία έχουν έντονα φύλλαρισματα και άλλο χτένισμα μπορούμε να κάνουμε σε μαλλιά τα οποία δεν έχουνε φυλλάρισμα, ή έστω έχουν ένα χαμηλό, ένα πολύ μικρό φύλλαρισμα.

Αφού λοιπόν καταλήξουμε σε όλα αυτά και αποφασίσουμε και δούμε ξεκάθαρα τι έχουμε στα χέρια μας, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιλογή του χτενίσματος.
Πάλι όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για που προορίζεται το χτένισμα για την (ΝΥΦΟΥΛΑ)μας.

Νυφικό διάλεξες ;

Εάν δεν έχεις διαλέξει νυφικό νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να πας στον κομμωτή σου και να του πεις θέλω αυτό το χτένισμα, γιατί πολύ απλά ούτε εκείνος, ούτε κανένας δε γνωρίζει αν θα ταιριάζει το χτένισμα που επέλεξες με το νυφικό που θα επιλέξεις .
Πρέπει πρώτα λοιπόν να επιλέξεις το νυφικό σου και μετά να επιλέξεις το χτένισμα που να ταιριάζει στα γούστα σου και γενικά στο ύφος που θέλεις να έχει η εικόνα σου για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors