Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Ντεκαπάζ στο σπίτι…

Ξέρω πόσο σου αρέσει να πειραματίζεσαι! Στην κουζίνα; Στο μακιγιάζ;
Στο ντύσιμο; Παντού!!

Ακόμα και στα μαλλιά σου. Αλλά να σου πω κάτι που ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει;

Είναι πολύ εύκολο να πετάξεις  ένα αποτυχημένο φαγητό. Δεν έγινε και κάτι.
Θα φτιάξεις άλλο! Δε σου πέτυχε το μακιγιάζ; Θα πλύνεις το πρόσωπο σου και πάει!

Αλλά τα μαλλιά σου αποτελούν το 70% της εμφάνισης σου! Μπορείς να κάνεις κάποιο πείραμα στο σπίτι με κάποια βαφή αλλά όχι με ντεκαπάζ!

Εδώ μιλάμε για ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του κομμωτή, αλλά στα δικά σου χέρια μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνο. Μιλάμε για ένα εξαιρετικά αλκαλικό προϊόν που η δράση του είναι να σπάει όσα χρωστικά (φυσικά ή τεχνητά) βρεθούν στο δρόμο του.
Θέλει πολύ προσοχή η τοποθέτηση του, συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής, συγκεκριμένη ανάμιξη με οξυζενέ (και δε μιλάω μόνο για ml αλλά και βαθμούς) ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών που πρέπει να διαχειριστούμε.

Έχεις δει μήπως βιντεάκια στο YouTube με απόπειρες να κάνουν ντεκαπάζ στο σπίτι;
Μαλλιά κανταΐφια, το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα !!!
Και σίγουρα το κανταΐφι το προτιμάμε στο πιάτο σιροπιασμένο παρά στο κεφάλι μας!!

Αλλά ακόμα και από φόβο να μην έχουμε αυτό το αποτέλεσμα μιλάμε για μαλλιά καφέ (στην καλύτερη περίπτωση),πορτοκαλί και κίτρινα (που συνήθως φωσφορίζουνε)!!!
Και σίγουρα δε μιλάμε για ένα μόνο από τα παραπάνω χρώματα, αλλά για ένα εκθαμβωτικό συνδυασμό των παραπάνω αποχρώσεων που θα τραβήξουν σίγουρα  όλα τα βλέμματα (και όχι για καλό)!!!

Και φαντάζομαι ούτε αυτό θα ήξερες πως να το διορθώσεις μόνη σου στο σπίτι!!

Γι’αυτό αγαπημένη μου, με όλη μου την εκτίμηση, προτίμησε τον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι για να αποφύγουμε τα κλάματα!!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι μαλλιά που θα αναδείξουν  την προσωπικότητα σου και και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και όχι μαλλιά που θα ρίξουν την ψυχολογία σου υπό του μηδέν!!!❤️

Με αγάπη Δήμητρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors