Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Summer hair care

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

Όπως το σώμα και το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά θέλουν την προστασία και την περιποίηση τους!!!

Ο ήλιος δεν είναι πλέον και τόσο σύμμαχος στην φροντίδα τόσο της επιδερμίδας, όσο και των μαλλιών και αυτός είναι και ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο.

Πάμε λοιπόν να δούμε μια καθημερινή ρουτίνα των μαλλιών, κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα  από όλα πριν ξεκινήσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια είναι να κάνετε ενα πολύ καλό καθάρισμα (κούρεμα) στα μαλλιά σας, για να εξασφαλίσετε την υγεία στις άκρες των μαλλιών.

Ένα δεύτερο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τα προϊόντα για την ρουτίνα των μαλλιών σας.

Καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν ενυδατικό και οπωσδήποτε ένα conditioner που θα εξασφαλίζει την υγρασία στην τρίχα.

Μια ακόμα αλλαγή προϊόντος είναι αυτή του leave-in. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα αντιηλιακό μαλλιών που δεν ξεβγάζεται. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για όλη την διάρκεια της ημέρας και σίγουρα όχι μόνο στην παραλία.

Τέλος 2 πολύ πολύ σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψεις με τίποτα:

  1. Πάντα πρέπει να ξεβγάζεις τα μαλλιά σου από το θαλασσινό νερό πριν στεγνώσουν, γιατί το ιωδιούχο νάτριο, ειναι ο πρώτος παράγοντας αφυδάτωσης της τρίχας και εμείς δεν θέλουμε αφυδατωμένα μαλλιά.
  2. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ειναι καλό μετά από την ρουτίνα του λουσιματος των μαλλιών σου να τα αφήνεις να στεγνώνουν μόνα τους χωρίς την χρήση σεσουαρ. Αυτό θα λειτουργήσει σαν μια πολυ καλή θεραπεια ενυδάτωσης.

Από ότι διάβασες παραπάνω ο βασικότερος παράγοντας για την σωστή υγεία των μαλλιών σου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι να τα κρατάς ενυδατωμένα .

Καλά μπάνια λοιπόν !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors