Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σωστό Balayage. The Perfect Balayage- The Book!

Σήμερα, στις εννιά το βράδυ, η hairexpert Καλλιόπη Βενιού, παρουσιάζει στο hairdressingnews το βιβλίο της. Ένα βιβλίο που περίπου μετά από 1 χρόνο περισυλλογής πληροφοριών, από απλές σημειώσεις, μεταμορφώθηκε στο  «The Perfect Balayage- The Book»!

Η ιδέα της δημιουργίας αυτού του απόλυτου εγχειριδίου, όπως μας ανέφερε η ίδια, ήρθε από μια ερώτηση που της είχαν κάνει μετά από ένα σεμινάριο.
Συγκεκριμένα η Καλλιόπη ανέφερε ότι, «μετά από κάθε σεμινάριο balayage, προσέφερα μερικές σημειώσεις πάνω στα βασικά θέματα που αναλύθηκαν. Μια συνάδελφος λοιπόν με ρώτησε εάν αυτές οι σημειώσεις ήταν προς διάθεση όλων. Εκείνη τη στιγμή, μου μπήκε η ιδέα να οργανώσω κάτι στοχευμένο με αρχή μέση και τέλος ώστε παίρνοντας το κάποιος στα χέρια του να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να καταφέρει από το 0 να δημιουργήσει υπέροχα αποτελεσματα balayage».Στο συγκεκριμένο βιβλίο, παρουσιάζονται βήμα βήμα εφτά τεχνικές.
Παράλληλα όμως, πραγματέυεται και γενικές αλλά σημαντικές γνώσεις, όσων αφορά
«Πώς μιλάμε με τον πελάτη», «Πώς “πουλαμε” τις υπηρεσίες μας», «Ποια τα βήματα πριν την τεχνική», «Πώς χειριζόμαστε τα social». Περιλαμβάνει επίσης,  πολλές πληροφορίες για τη χρωματολογία,  τις αποδυναμώσεις,  την σωστή επιλογή χρωμάτων, τη διαφορά balayage foilayage  και  φυσικά δεν παραλείπονται και ερωτοαπαντησεις με τις βασικότερες απορίες σχετικά με το balayage.

Αυτό το βιβλίο είναι ένα must εγχειρίδιο balayage, που πρέπει όλοι να έχετε στη βιβλιοθήκη σας.

Η Καλλιόπη Βενιού, εκτός από μια εξαίρετη κομμώτρια, τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την μετεκπαίδευση συναδέλφων είτε φοιτητών, είτε κομμωτών, κάτι που όπως μας ανέφερε η ίδια, «είναι μια απίστευτη εμπειρία» που την κάνει καθημερινά καλύτερη.
Η Καλλιόπη, εκτός από έξπερτ με τα μαλλιά, είναι και απίστευτη, όσον αφορά την οργάνωση, τη γραφή, την αποτύπωση, το πλάνο και τη μετάδοση της γνώσης. Πάντα θετική, με πανέξυπνες ατάκες και έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής, κάτι που πλέον ξέρουμε αφού διαβάζουμε σε εβδομαδιαία βάση τα κείμενα- συμβουλές της!
«Σαν άνθρωποι συνεχώς αποζητάμε την εξέλιξη ,την αυτοβελτίωση και την αποδοχή μέσα από την απαιτητική μας καθημερινότητα» είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα, στο πρώτο της άρθρο στο hairdressingnews.com, προσθέτοντας ότι « Θα ψάξουμε με όπλο μας τη θετική σκέψη να βρούμε όλα εκείνα τα κρυφά θετικά μηνύματα, όλα εκείνα τα μικρά-μεγάλα θαύματα».

Παρακολουθείστε την παρουσίαση του βιβλίου  «The Perfect Balayage- The Book» σήμερα στις 9:00 το βράδυ και δεν θα χάσετε. Ίσως είστε εσείς ο/η τυχερός/η που θα κερδίσετε ένα από τα τρία βιβλία που θα κληρωθούν.

Την παρουσίαση του βιβλίου της Καλλιόπης μπορείτε να παρακολουθήσετε live στις 9 το βράδυ, από το Hairdressing News στο YouTube!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors