Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Τώρα τα ευαίσθητα νύχια των χεριών σου, δεν σπάνε.

Από μικρή είχα τα πιο ευαίσθητα, λεπτά, μαλακά, χωρίς φυσική γυαλάδα νύχια του κόσμου.
Θυμάμαι να είναι εξαιρετικά άκαμπτα, να θρυμματίζονται αμέσως και να σπάνε «διακριτικά» στο πλάι με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να τα λιμάρω.  Μεγαλώνοντας αυτό συνεχίστηκε και με όλα αυτά  τα μανον, τα ημιμόνιμα, τα τζελ κτλ.. το πρόβλημα μου αυξήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που απλά το αποδέχτηκα ότι δεν μπορώ να έχω μακριά και όμορφα νύχια. Και όμως όχι, δεν πρέπει να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο, γιατί λύσεις υπάρχουν και τα νύχια μας απαιτείται να είναι όμορφα, αν θέλουμε να λεγόμαστε περιποιημένες γυναίκες. Με ποιό τρόπο;

Σύμφωνα με συμβουλές ειδικών, στα τόσα χρόνια που το ψάχνω, οι λύσεις είναι οι ακόλουθες…

Πρώτα από όλα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο περιποίησής τους χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα, όπως π.χ. μια προστατευτική βάση για λεπτά και ευαίσθητα νύχια με ενυδατική δράση.

Δεύτερον μπορείς να αποκτήσεις μόνιμα νύχια είτε επεκτείνοντας τα φυσικά σου νύχια με ειδικό χτιστό τζελ ή να προσθέσεις τεχνητό νύχι.

Προσοχή όλες οι διαδικασίες, απαιτούν καλή γνώση και άρτια τεχνική από την πλευρά της αισθητικού που θα επιλέξεις. Όπως επίσης και τη δική σου επιμέλεια στο να ακολουθήσεις τη διαδικασία συντήρησης των νέων νυχιών σου.

Τι είναι τα «χτιστά» και τι τα «πρόσθετα» νύχια;

Χτιστά νύχια

Αν έχεις μια βάση και δεν αναζητάς μεγάλο μήκος νυχιού, μπορείς να κάνεις, να εφαρμόσεις την τεχνική χτιστών νυχιών. Δηλαδή με τη χρήση μιας ειδικής φόρμας “χτίζεται” η φυσική επέκταση του νυχιού, ενώ ένα ειδικό τζελ παρέχει απόλυτη σταθεροποίηση και στεγανότητα.
Κάτω από το λεπτό υλικό το φυσικό νύχι μεγαλώνει με ασφάλεια . Στο μεσοδιάστημα η όψη των χεριών σου είναι άψογη. Ύστερα από κάποιο διάστημα, εφόσον η κατάσταση του φυσικού νυχιού το επιτρέπει, αφαιρείται η τεχνητή προσθήκη.

Πρόσθετα νύχια

Αυτή η τεχνική, είναι ακριβώς αυτό που λέει. Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να σου δώσει μακριά και ανθεκτικά νύχια. Σε πειράζει αν δεν θα είναι τα δικά σου;;
Η διαδικασία είναι απλή, η ειδικός θα κολλήσει ένα πρόσθετο νύχι στην επιφάνεια του αληθινού σου και θα το κόψει αναλόγως με τον ειδικό τροχό για να φαίνεται όσο το δυνατόν φυσικότερο.
Στη συνέχεια, το κάθε νύχι λιμάρεται και ακολουθεί η εφαρμογή των ειδικών τζελ, όπου θα τελειοποιήσουν τη  στεγανότητα και την ανθεκτικότητα που επιθυμείς αλλά και 100% υγιή όψη στα νύχια.

Και στις δύο περιπτώσεις υπολόγισε ότι για να στεγνώσει το ειδικό τζελ θα χρησιμοποιηθεί το ειδικό φουρνάκ που πιθανότατα όλες πλέον ξέρετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors