Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Μirror – Mirror

Μεγάλο κεφάλαιο τα κομμωτικά εργαλεία!
Σαφώς τα εργαλεία που διαχειριζόμαστε με τα χέρια μας, είναι πολύ σημαντικά, αλλά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πολύ σημαντικά εργαλεία που βρίσκονται γύρω μας και συχνά δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία.

Στο προηγούμενο “Βehind the Hair” vlog ξεκίνησα να σας αποκαλύπτω πως μπορούμε έξυπνα να διαχειριστούμε προς όφελος μας όλα τα εν δυνάμει εργαλεία που βρίσκονται στον χώρο του κομμωτηρίου, ενώ ο πελάτης μας απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας.

Μιλήσαμε για την κομμωτική καρέκλα και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά για να διατηρήσουμε την σωστή στάση του σώματός μας.
Είδαμε επίσης πως η λανθασμένη θέση της καρέκλας μπορεί να μας αποδώσει λάθη στην γεωμετρική προσέγγιση του κουρέματος μας.

Σε αυτό το “Βehind the Hair” vlog θα μιλήσουμε για ένα ακόμα πολύ σημαντικό εργαλείο που βρίσκεται στον χώρο του επαγγελματία κομμωτή.
Τον Καθρέφτη!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πόσο σημαντικό εργαλείο είσαι για τον κομμωτή;

Ο καθρέφτης δεν είναι απλά ένα μέσω αντικατοπτρισμού.
Η χρήση του δεν είναι μόνο για να θαυμάσει ο πελάτης το υπέροχο αποτέλεσμα που του δημιουργήσαμε.
Σε αυτό το “Βehind the Hair” θα σου χαρίσω ένα πολύ σημαντικό tip για τη χρήση του καθρέφτη που αφορά τον επαγγελματία κομμωτή και θα κάνει την ζωή του πιο εύκολη.

Stay tuned!

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors