Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Πάρης Σκαρτσολιάς : «Ανατρεπτικό τέλος στο καφέ της χαράς»


Ένα όμορφο παιδί που το ξέραμε σαν ο γιος του Χάρη Ρώμα, μεγάλωσε επανήλθε και είναι εδώ μαζί μας, για να μας μιλήσει για όλα, γιατί ο Πάρης δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις στη τηλεόραση σου ή στο θέατρο…αλλά πολλά περισσότερα…!

Ο Πάρης δεν μοιάζει με τον γνωστό Μάνο, από το καφέ της χαράς αλλά ούτε και με τον Τεό από το Ταμάμ. Σύμφωνα με τον ίδιο στην πραγματικότητα, δεν μοιάζει με κανέναν από τους δύο, αλλά η προσωπικότητα του, είναι κάπου στη μέση.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί ανάμεσα σε άλλα, μαθαίνουμε, για τις νέες εισόδους ηθοποιών στο καφέ της χαράς και  για την μεγάλη ανατροπή του τελευταίου επεισοδίου, που σόκαρε ακόμα και τον ίδιο. Εσείς πως θα θέλατε τελικά να τελειώνει αυτή η τόσο επιτυχημένη σειρά; Ο Μάνος θα είναι με την Αρετή ή την Βάλια;

Ο  Μάνος ή πιο σωστά ο Πάρης, αν και ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ερωτική έλξη για συμπρωταγωνίστρια του δεν έχει νιώσει. Όντως; Το σίγουρο είναι ότι δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή με ευκολία…αλλά όπως μας είπε, υπάρχει λόγος!!!

Καραντίνα ένα και καραντίνα δύο! Ένα πρόβλημα που αναγκαστήκαμε να υποστούμε όλοι, με ότι συνέπεια και να είχε αυτό σε εμάς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Για τον Πάρη, η πρώτη καραντίνα ήταν ψυχοφθόρα, αλλά στη δεύτερη δεν άλλαξαν ευτυχώς πολλά. «Ο καναπές δεν σου λέει ποτέ σήκω» άρα συμβουλή του είναι να προσπαθούμε να κάνουμε το χρόνο μας όσο πιο παραγωγικό γίνεται ακόμα και με πράγματα που ίσως δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ.

Αδιαμφισβήτητα, είναι ένα ωραίο παιδί… αλλά ποιά είναι η σχέση του με την ομορφιά; Κρέμες ημέρας, νύχτας χρησιμοποιεί; Και τελικά μεγαλώνοντας θα σκεφτόταν να κάνει κάποια διορθωτική επέμβαση; «Ομορφιά σημαίνει χιούμορ», μια πολύ σωστή ατάκα που ίσως να μας δίνει την απάντηση και στα προαναφερόμενα.

Τον ρωτήσαμε πολλά και ο Πάρης, μας απάντησε σχεδόν σε όλα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε εκτός από το να κάνει πάντα σωστές επιλογές στα επαγγελματικά του, σύντομα να έχει και την οικογένεια, την κορούλα που επιθυμεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors