Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Η βασίλισσα Ελισάβετ φορά το ίδιο βερνίκι νυχιών από το 1989 #GodSavetheQueen

H βασιλική οικογένεια εκτός από το πρωτόκολλο για τη συμπεριφορά, τους τρόπους, τις εκδηλώσεις και λοιπά τηρεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο και για την ομορφιά. Ένας από τους κανόνες ομορφιάς που πρέπει να υπακούσουν οι γαλαζοαίματες αφορά το manicure τους.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο λοιπόν, τα νύχια των γαλαζοαίματων θα πρέπει να είναι κοντά και περιποιημένα, ενώ απαγορεύεται να είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα. Η αλήθεια είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και η δούκισσα του Cambridge έχουν άβαφα νύχια ή επιλέγουν να τα έχουν βαμμένα με ένα nude βερνίκι.

Το 1989, σύμφωνα με την Essie, η αισθητικός της βασίλισσας ήρθε σε επαφή με την εταιρία και ζήτησε να τους στείλουν το βερνίκι σε μια απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα. Από τότε το συγκεκριμένο nude βερνίκι νυχιών αποτελεί τη Νο.1 επιλογή της βασίλισσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη που έχει σπάσει το πρωτόκολλο όσον αφορά το manicure, είναι η Meghan Markle, η οποία αρκετές φορές έχει φωτογραφηθεί με μαύρα νύχια, αμφισβητώντας έτσι τους κανόνες του παλατιού.

Πάντως ο φωτογραφικός φακός ελάχιστες φορές έχει εντοπίσει τη βασίλισσα με γυμνά χέρια, καθώς σχεδόν πάντα φορά γάντια -και ο λόγος είναι και πάλι το πρωτόκολλο.

Τέλος, ενάντια στο πρωτόκολλο φαίνεται πως είχε πάει και η αγαπημένη μας πριγκίπισσα Diana, η οποία θεωρούσε παράλογα όλα αυτά και σταμάτησε να φορά γάντια στις δημόσιες εμφανίσεις της κάνοντας κανονικές χειραψίες με τους ανθρώπους που τη χαιρετούσαν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors