Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Φιλαρίσματος ; Aραιώματος; Υφής;

Το ταξίδι μας στον όμορφο κόσμο των ψαλιδιών συνεχίζεται και σε αυτό το HairTalkVlog. Αφού μελετήσαμε τα μεγέθη των ψαλιδιών κουρέματος, τις λαβές τους και τα διάφορα είδη λεπίδας που συναντάμε, θα προχωρήσουμε και σε μία ακόμα κατηγορία ψαλιδιών.

Σε αυτό το επεισόδιο θα μιλήσουμε για τα ψαλίδια φιλαρίσματος! Ήρθε η ώρα να δικαιώσουμε ίσως ένα από τα πιο παρεξηγημένα εργαλεία της κομμωτικής τέχνης.

Τι πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας οι επαγγελματίες και σε τι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο εργαλείο;

Θα δούμε από τι εξαρτάται το ποσοστό φιλαρίσματος που μας δίνει το εργαλείο μας.
Θα αναλύσουμε τι κάνει το ψαλίδι φιλαρίσματος ανάλογα με το πως θα το τοποθετήσουμε στο τμήμα το οποίο θέλουμε να αραιώσουμε.

Τι αποτέλεσμα μας δίνουν τα διάφορα είδη ψαλιδιών φιλαρίσματος που συναντάμε;

Σας χαρίζω και ένα πολύ σημαντικό Tip για το πως να ενθαρρύνουμε την μπούκλα σε σγουρά μαλλιά με ένα από τα ψαλίδια φιλαρίσματος.

Αυτά είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στο HairTalkVlog αυτής της εβδομάδας!

Stay tuned!

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors