Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Came back…… hot rollerς !!!

Ίσως διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου το μυαλό σας να ταξίδεψε σε εκείνα τα μικρά αντικείμενα που έχουν σχήμα κυλίνδρου, με τα οποία οι γυναίκες τυλίγουν τα μαλλια τους.
Να σας θὐμησα την γιαγιά σας , την μαμἀ σας ή πάλι ίσως σας ήρθε στο μυαλό κάποια εικόνα κάπως έτσι…….

Σερφἀροντας για ὠρες ατελεἰωτες στο διαδὐκτιο(ηταν η περίοδος των fashion weeks), από την Νέα Υόρκη στο Παρἰσι και απο το Παρἰσι στο Μιλἀνο, σε ὀλα τα blogs ἐγραφαν πως τα αγαπημἐνα hair looks των celebrities, είναι εμπευσμένα απο το παρελθὀν.
Οι hairstylists του παρελθὀντος, δημιουργοὐσαν τα χτενἰσματα τους με τα αξιοθἀυμαστα hot rollers. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η μὀδα κύκλους κάνει…
Ας δούμε τις δεκαἐτιες που εμπνἐονται οι Kim Kardashian, Selena Gomez, Ariana Grande .

᾽90

Tην δεκαετία του 1990, supermodels όπως η Naomi Campell, η Linda Evangelista επἐλεγαν να κἀνουν τις εμφανίσεις τους με ενα χτἐνισμα που χαρακτηρίζεται από άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και έντονο όγκο, δύο χαρακτηριστικά που οι κορυφαίοι hairstylists της εποχής πετύχαιναν χρησιμοποιώντας hot rollers.

’60s με τις άκρες των μαλλιών γυρισμένες προς τα έξω σε bob haircut. Το αρωμα της vang θα μας ειναι αρκετα εντονο !!! Σήμερα ανακαλύπτουμε ξανά την γοήτεια αυτών των στυλ μαλλιών που εστιἀζουν στην κομψὀτητα!!!! Η Merlyn Monroe, Grace Kelly ήταν λάτρεις των hot roller!!

Με τα hot rollers μπορούμε να δημιουργήσουμε ενα blow out effect σε μακριά μαλλιά

hot rollers again!!! Αν θἐλετε να αναδημιουργἠσετε τα στυλ ´90 ἠ ´60 δείτε φωτογραφἰες και βυθιστείτε στον κόσμο της μόδας, των στυλ μαλλιών και το makeup των δεκαετιών

bon voyage !!!!! και καλο τύλιγμα.
thehairxpertbyioanna&sissy

ioannatzigka

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors