Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

Εσύ τι κάνεις με τα πετσάκια σου;

Τα περιποιημένα άκρα είναι η σημαντικότερη λεπτομέρεια μίας κομψής εμφάνισης! Λογικά όταν ακούς τη φράση «περιποιημένα άκρα», σκέφτεσαι ένα αψεγάδιαστο manicure με το βερνίκι άθικτο και λαμπερό να δεσπόζει πάνω στο τέλειο σχήμα των νυχιών σου. Η περιποίηση όμως και το ολοκληρωμένο manicure δεν σταματά στο βάψιμο ή το λιμάρισμα, αλλά επεκτείνεται, όπως όλες ξέρουμε, και στα πετσάκια των νυχιών.

Τα πετσάκια είναι ελαφρώς εκνευριστικά και θέλουν συχνή φροντίδα για να μη δείχνουν ξηρά, καταστρέφοντας με αυτό τον τρόπο την όψη των χεριών μας. Σε αυτό το στάδιο όμως είναι που συμβαίνει το πιο συχνό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες και θα πρέπει να το σταματήσουμε asap.

Τα πετσάκια δεν είναι περιττά, ούτε βρίσκονται εκεί για να μας ταλαιπωρούν όταν κάνουμε το manicure μας. Είναι εκεί για να προστατεύουν τα νύχια από τυχόν μολύνσεις και το να τα κόβεις βάζει σε κίνδυνο την υγεία τους.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να τα σπρώχνεις προς τη βάση των νυχιών με το μεταλλικό / ξύλινο ειδικό εργαλείο, αφού τα έχεις μουλιάσει σε νερό και εφαρμόσει ένα λαδάκι που θα τα μαλακώσει ακόμα περισσότερο. Στη συνέχεια, τρίβεις απαλά με το buffer και είσαι έτοιμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors