Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Πώς να παραμείνεις fit στην καραντίνα

Η ανάγκη για ευεξία και αυτοφροντίδα δεν αποτελεί «τάση», ωστόσο, κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι εξασκούμαστε μέχρι εξαντλήσεως, προκειμένου να δούμε το πολυπόθητο six pack να γραμμώνει τους άνω και κάτω κοιλιακούς μας.

Η χρονιά που μας πέρασε έκανε τους περισσότερους από εμάς να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, ενώ επαναδιαπραγματευθήκαμε την έννοια της αυτό – φροντίδας. Οι άνθρωποι υιοθέτησαν μια πιο ολιστική προσέγγιση για τη συνολική τους ευημερία, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που τους κάνουν χαρούμενους και υγιείς, χωρίς να ψάχνουν απλώς το γρηγορότερο τρόπο για να γίνουν φέτες. Και αυτή η προσέγγιση είναι αυτή που αξίζει να μεταφέρουμε στη νέα χρόνια – με νέες συνήθειες, πιο φιλικές προς το σώμα μας, υπομονή, ηρεμία και διάθεση για αλλαγή.

Η δουλειά από το σπίτι ίσως φάνταζε για πολλούς η ιδανική ευκαιρία ώστε να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν τους άφηναν χρόνο για να πάνε στο γυμναστήριο. Δυστυχώς όμως, μετά από σχεδόν ένα χρόνο πανδημίας, οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται να έχουμε χάσει το κίνητρό μας.

Και εδώ είναι που έρχεται η 20λεπτη γυμναστική. Εντατική και σχεδιασμένη να «χτυπήσει» τις πιο απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως γλουτούς και μπράτσα, η ολιγόλεπτη εξάσκηση είναι η τέλεια λύση για όσους δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Επιπλέον, το ότι «μένουμε σπίτι» μας δίνει τη δυνατότητα, μιας και διαβιούμε υπό αυτές τις συνθήκες, να απολαύσουμε τα οφέλη της τεχνολογίας. Πριν λίγο καιρό η Apple λάνσαρε το Apple Fitness+, μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και να έχουν εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής, μετρήσεις και δεδομένα που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τη φυσική κατάσταση που επιθυμούν ακόμα πιο γρήγορα. Τέτοιες τεχνολογικές εφαρμογές, μπορείτε να βρείτε σε όλα τα κινητά σας τηλέφωνα… αρκεί να είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Ας δοκιμάσουμε, ας παίξουμε, ας βρούμε τι μας ταιριάζει για να νιώθουμε κάθε μέρα καλά, μας αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors