Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Κλειστά τα κομμωτήρια αύριο και κάθε Σάββατο!!!!

Μετά από μαραθώνια σύσκεψη, διαμάχες και συγκρούσεις στην επιτροπή ειδικών, επιτέλους το αδιέξοδο έληξε και ο Υφυπουργός  Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ανάμεσα σε άλλα, ανακοίνωσε, ότι δεν θα γίνει ολικό lockdown στην Αττική, τα δημοτικά-γυμνάσια παραμένουν ανοιχτά ακόμα και στις κόκκινες περιοχές και όλο το λιανικό εμπόριο, ακόμα και τα καταστήματα που ήταν click in shop, μετατρέπονται από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή σε click away. Όσον αφορά τα κομμωτήρια,κουρεία κέντρα αισθητικής, ομορφιάς, οι υπηρεσίες διαιτολογίας, τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και είναι κλειστά τα Σάββατα!

«Νεκρή πόλη» μετατρέπεται η Αττική από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο, (μέχρι την λήξη των μέτρων) αφού πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και τις 5 το πρωί και όχι από τις 9 το βράδυ όπως ήταν μέχρι σήμερα. Τα Σάββατα θα είναι ανοιχτά μόνο τα απολύτως “αναγκαία” σούπερμαρκετ, φούρνοι, καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και βενζινάδικα, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Το ίδιο ισχύει και για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική!

Για τις «κόκκινες περιοχές» Θήρα, Μύκονο, Πάτρα, Άγιου Νικόλαου και Χαλκίδα, ισχύουν τα οριζόντια μέτρα Β επιπέδου του υγειονομικού χάρτη, δηλαδή αναστέλλεται το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής ομορφιάς, τα ΟΠΑΠ, ολική απαγόρευση κυκλοφορίας και τα λύκεια λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

Από τις 6, σπίτι το Σαββατοκύριακο! Τι θα γίνει με τα κομμωτήρια;
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors