Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Ποια είναι τα ακριβά μαλλιά;;;

Ήταν μέσα Οκτώβρη που με την Ιωάννα είχαμε συναντηθεί στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες ενός επεισοδίου μας στο youtube. Στο διάλειμμα μας, συνειδητοποίησα ότι και οι δυο μας, χαζεύαμε τα μαλλιά των γυναικών που περνούσαν από μπροστά μας…

Και τι κατάλαβα;;;; Το αυτονόητο… Σε εμάς τους hairstylists, ασυναίσθητα τα μάτια μας πάνε κατ´ευθείαν στα μαλλιά: εάν έχουν μονότονο χρώμα, εάν έχει «μπάρες» το χρώμα, εάν κιτρινίζει, εάν ταιριάζει ο τύπος κουρέματος σύμφωνα με την προσωπολογία, εάν το styling είναι επαγγελματικό, εάν έχει βγει η ρίζα ή και ακόμα εάν οι άκρες έχουν ψαλίδα.


Εμείς, οι Hairstylists θεωρούμε «ακριβά μαλλιά», είναι τα μαλλιά που έχουν λαμπερό χρώμα, πολυδιάστατο αποτέλεσμα, που η γραμμή του κουρέματος φαίνεται ευδιάκριτα, που το χρώμα συνδυάζεται απόλυτα με το κούρεμα, που το χτένισμα έχει γυαλίσει την τρίχα αλλά και το styling συνδυάζεται αρμονικά με το total look της εμφάνισης.
Και με τι είμαστε ευχαριστημένες;;;; Να περνάνε οι γυναίκες από μπροστά μας και τα μαλλιά τους να σφύζουν από ζωή, να έχουν νεύρο, να γυαλίζουν, να είναι στιλπνά, υγιή με κίνηση, με χάρη, να δείχνουν σοφιστικέ, να φαίνεται ότι τα έχει αναλάβει επαγγελματίας με τεχνογνωσία, με ενημέρωση τόσο στις γνώσεις όσο και στη μόδα και στα προϊόντα, να «μιλούν» από μόνα τους… να φαίνονται ΑΚΡΙΒΑ!!!

Tip:Επενδύστε στον επαγγελματία κομμωτή αλλά και στην περιποιηση των μαλλιών στο σπίτι και να θυμάστε ότι το 80% της εμφάνισης μας ωφειλεται στα ομορφα μαλλιά!!

thehairxpertbyioanna&sissy
sissyvisvardi

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors