Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Δεν ισχύει το χρονικό όριο των 2 ωρών για τα κομμωτήρια.

Δεν ισχύει το χρονικό όριο των 2 ωρών για τα κομμωτήρια.
Ξεκαθάρισε το τοπίο!

Θετικά τα νέα για τα κομμωτήρια, αφού το δίωρο μήνυμα δεν είναι σε ισχύ για αυτά.
Κάτι που και λογικά να το παίρναμε δεν θα ήταν εφικτό, αφού οι περισσότερες από τις τεχνικές εργασίες δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εντός δύο ωρών.

Μεθαύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου επαναλειτουργεί το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και γενικές υπηρεσίες ομορφιάς, ευτυχώς με ελαφρώς πιο χαλαρές, διαφορετικές διαδικασίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε το γνωστό πλέον μήνυμα, στο 13033 με αριθμό 2 και τα στοιχεία σας . Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί ο κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης γεν. Γραμματέας εμπορίου και καταναλωτή, «δεν ισχύει το χρονικό περιθώριο των δύο ωρών για τα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και υπηρεσίες».

Το μόνο που θα ελέγχεται και θα απαιτείται από οποιοδήποτε κατάστημα ή κομμωτήριο, είναι σε εμφανές σημείο στην είσοδο του, να έχει καταγεγραμμένο το μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπονται στο χώρο του, βάση τετραγωνικών μέτρων. Σε περιπτώσεις που αυτό δεν υπάρχει, οι κυρώσεις φτάνουν μέχρι και τα 600 ευρώ. 
Βασική προϋπόθεση ορθής λειτουργίας είναι η τήρηση των αποστάσεων. Επιτρέπονται τέσσερα άτομα έως 100τμ και ένα ακόμη άτομο για κάθε 25 τμ επιπλέον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors