Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Για τα μάτια σου μόνο!

Τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σου, γι’ αυτό χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Μόνο έτσι δε θα δεις ποτέ μαύρους κύκλους και ρυτίδες γύρω τους και θα έχεις πάντα φωτεινό βλέμμα.

 1. Προετοίμασε το έδαφος καθαρίζοντας την επιδερμίδα σου, ώστε να μπορέσει να απορροφήσει τα συστατικά της κρέμας.
 2. Το πρωί μια λοσιόν αρκεί, ενώ το βράδυ ένα προϊόν καθαρισμού ματιών θα αφαιρέσει εντελώς τα υπολείμματα του μακιγιάζ.
 3. Βάλε στο μεσαίο δάχτυλο και στον παράμεσο κρέμα και ακούμπησε τα στα αντίστοιχα δάχτυλα του άλλου χεριού. Έτσι θα μπει η σωστή ποσότητα και στα δύο μάτια.
 4. Τοποθέτησε τα δάχτυλά σου στο κάτω μέρος των ματιών και κάνε μερικές ταμποναριστές κινήσεις.
 5. Στη συνέχεια βάλε τα δάχτυλά σου κοντά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και γλίστρησέ τα προς τις εξωτερικές. Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την περιοχή να αποσυμφορηθεί από το πρήξιμο.
 6. Με ό,τι ποσότητα έχει απομείνει στα δάχτυλά σου κάνε κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια, πάνω από τα φρύδια αλλά και κάτω από αυτά.
 7. Έχει μεγάλη σημασία να επαναλάβεις τις κινήσεις αρκετές φορές, μέχρι να αισθανθείς ότι η επιδερμίδα σου έχει απορροφήσει το προϊόν. Το πρωί είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις μία κρέμα για το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, ενώ το βράδυ να βάζεις μία υδατική ή αντιρυτιδική.
 8. Καλύτερα να περιμένεις μερικά λεπτά πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ των ματιών για να απλώσεις με ευκολία μολύβι και σκιές.
 9. Τις ημέρες με έντονη ηλιοφάνεια η χρήση αντηλιακής κρέμας γύρω από τα μάτια είναι απαραίτητη.


  Tip: Οι κρέμες σε μορφή gel καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors